Dan Johansson - amo specialkabel

Dan har varit anställd hos oss i lite mer än 4 år. Han började sin resa här 2019 som säljare och under 2021 blev han produkt och segmentsansvarig.
 

Vilken roll har du på Amokabel?

Jag är produkt och segmentsansvarig inom säljorganisationen på Amo specialkabel AB. Min huvudsakliga målsättning är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter samt ta fram produktlösningar tillsammans med våra tekniker för att möta kundernas behov. 
 
Berätta hur det är att jobba på Amokabel.

Det är utmanande, utvecklande, socialt och roligt på flera områden. Framför allt är det mångsidigt i positiv bemärkelse och många av de utmaningarna som man ställs inför gör att man växer inom sin yrkesroll, men även som person. Sen har jag privilegiet att få arbeta med väldigt duktiga kollegor.

 
Vilka är dina största utmaningar på jobbet?

Med osäker omvärld och svängande konjekturer så är det alltid en utmaning att segmentsplanera för den årliga försäljningsbudgeten. ”Det blir inte alltid som man tänkt sig” är ett lika känt citat som ett givet fenomen i det mesta man gör, både i jobbet och privat. För att nå upp till målsättningarna måste man helt enkelt vara beredd att hela tiden arbeta flexibelt med sina handlingsplaner. Både internt i organisationen, men framför allt externt ut mot kunderna. Det är utmanande i sig, men samtidigt är det också bland det roligaste med mitt yrke!

Vad är det bästa med att jobba med det du gör?

Jag skulle säga att det är mixen! Allt från sälj, teknik, produktutveckling, innovationstänk, marknadsarbete, affärsutveckling, kundrelationer och social interaktion. 
 

Namn: Dan Johansson
Yrkesroll: Produkt & Segmentsansvarig
Bor: Alstermo
Fritidsintressen: Åka på utflykter med min dotter, köra hoj, hemma-snickra, spela padel, grilla och åka på musikevenemang.
Framtidsdrömmar: Bli framgångsrik i det jag gör. Köpa ett sommarställe med sjöutsikt där man kan umgås och njuta med familj och vänner.

Funderar du över något?

Vi har specialister inom alla områden och hjälper dig gärna om du har några frågor.
Kontakta oss